De Sleutel

Over mij

Als je met mij aan de slag wilt dan is het is handig om te weten wie ik ben en wat mij motiveert.

Ik ben een wijze vrouw, echtgenote, moeder en oma. Ik ben geduldig, kan goed luisteren, houd van lezen, houd van mensen en ik ben enorm creatief.

Ik heb jaren gewerkt bij particuliere bedrijven en bij de overheid als management assistent. Hier heb ik veel  geleerd en ervaring in het leven opgedaan.

Naast gezin en werk heb ik nog vele opleidingen in de avonduren gevolgd om mij verder te ontwikkelen.

Ongeveer op mijn vijftigste levensjaar werd ik ontevreden. Ik vond mijn werk niet leuk meer en was op zoek naar uitdaging. Dit lukte mij niet in mijn eentje. Ik heb toen hulp gezocht bij een coach. Deze gesprekken hebben mij in beweging gezet.

Ik heb toen zelf  een NLP coaching opleiding (zie ook coaching) gevolgd. Ik heb hier veel over mijzelf geleerd maar ook dat ik het geleerde  graag in de praktijk wilde brengen.

Ik mij daarom ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als persoonlijke coach/begeleider en is mijn bedrijf Praktijk De Sleutel van start gegaan.

Als aanvulling op de coaching opleiding heb ik mij gespecialiseerd als rouwbegeleider. Helaas door ervaring weet ik wat het is om te verliezen (baan, geliefden) en kan ik mij goed verplaatsen in de ander en kan ik goed luisteren.

Ik volg nog regelmatig vakgerichte workshops en houd intervisie met collega coaches om goed op de hoogte te blijven. Daarnaast heb ik een goed netwerk opgebouwd waarbij ik veel leer over het ondernemerschap.

Tijdens de rouwopleiding kwam ik in aanraking met het uiten van emoties door creativiteit te gebruiken. Dit kan door middel van tekenen, collages maken of schilderen.

In mijn praktijk bied ik de mogelijkheid om door middel van mandala tekenen ( zie ook workshops) hier gebruik van te maken.Je kunt ook herinneringssteen gestipt of je kunt gaan schilderen. Houd je niet van praten dan is dit te doen een optie.

Ik vind het fantastisch om mensen te helpen vanuit mijn achtergrond en opleiding en ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen bij mij. Ik werk laagdrempelig en luister naar wat jouw behoefte is en kijk samen met jou naar wat jij nodig hebt.