De Sleutel

Nieuwsbrief

Start nieuw tekenseizoen

Januari 2020 de lessen voor het mandalatekenen zijn weer begonnen.We zijn gestart met het tekenen van een jaarmandala. Alle groepen dezelfde opdracht. Met hierin aandacht voor jezelf.

Hierna gaat iedere groep weer verder met hun thema. De thema’s zijn o.a.
het tekenen van cultuur mandala’s, het tekenen van chakra’s, beginnerscursus, voor de kinderen afwisseling in tekenen, plakken, schilderen van mandala’s en voor de oudste jeugd steeds weer een nieuwe uitdaging zoeken. Tijdens de lessen is er altijd veel aandacht voor het betreffende onderwerp. De lessen worden goed voorbereid met voorbeelden in informatie. Daarnaast krijgt iedereen aan het eind van de les informatie mee van de betreffende les.

Vanuit mijn rol als docente ga ik samen met een aantal dames de Regiodag Noord Nederland van de Mandalavereniging voorbereiden. Deze dag vindt plaats op 29 februari vanaf 10.00 uur in Zuidhorn. Wil je hierover meer informatie stuur mij dan een mail (de.sleutel@home.nl).

Ook start ik dit jaar een samenwerking met Myriam Hartman van Theetuin De Woldhoeve in Sebaldeburen. Ik ga bij haar workshops geven en zij zorgt voor hapje en drankje.