De Sleutel

Coaching

Coaching, de sleutel tot zelfinzicht en zelfontplooiing.

 

Als je vragen hebt en je vindt zelf het antwoord niet. Als je een andere baan wilt maar je doet het steeds niet. Als je het idee hebt dat er meer in zit en het komt er niet uit: dan kan coaching het antwoord zijn.

Mijn specialiteit is individuele coaching voor zowel volwassenen als jong volwassenen op gebied van levensvraagstukken en loopbaancoaching.

Dit doe ik o.a. door:

  • inzichtelijk te maken wat je persoonlijke belemmeringen zijn
  • te ontdekken wat je kernkwaliteiten zijn
  • je werk- en privésituatie in balans te brengen
  • te ontdekken welke opleiding/baan het beste bij je past
  • te zoeken naar manieren om uitdaging in je werk te blijven houden

Naast het voeren van gesprekken maak ik gebruik van diverse creatieve werkvormen, systemisch werk en ontspanningsoefeningen

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kijken we samen wat de mogelijkheden zijn en hoe nu verder.

Ik werk laagdrempelig en vind dat iedereen die een levensvraag heeft de mogelijkheid moet krijgen voor coaching. De gesprekken zijn ongeveer 1-1,5 uur. Wij stemmen van tevoren een bedrag af.

 


Reactie Coaching jonge vrouw
Het begon met een vraag hoe nu verder met mijn loopbaan. We kwamen uiteindelijk uit op een stuk rouwverwerking.
Dit is wat ze schrijft over mijn begeleiding:

Het gaat nu goed met me. Ik heb van junior naar medior gesolliciteerd en ben aangenomen.

Ik heb veel aan de coaching gehad. Ik ben zekerder geworden. Situaties meer op me af laten koe die ik niet leuk vind en daarop goed weten te handelen door vooral rustig te blijven maar ook vooral te accepteren.

Pijnlijke situaties een plek geven en vooral niet in verzet gaan. Kortom ik heb gebeurtenissen, die in het verleden niet heb kunnen verwerken, laten rusten en te accepteren. Het gedeelte wat familie betreft daar heb ik veel aangehad. Nogmaals mijn dank.


Reactie n.a.v. coaching jonge 19 jarige vrouw
Ze stond op het punt haar opleiding MBO detailhandel positief af te ronden. Ze was op zoek naar een nieuwe opleiding en had geen idee in welke richting. Zeker geen detailhandel. Samen zijn we op zoek gegaan. Dit zegt ze over haar coaching bij mij:

“ik vond het een interessante en erg begeleidende coaching (haalt er echt uit wat erin zat zeg maar). Antje liet mij op een andere manier nadenken door middel van opdrachten waardoor er uiteindelijk ook interessante beroepen uitkwamen”.

 Later kreeg ik van haar het volgende berichtje:

Hoi Antje, mijn nieuwe opleiding vind ik erg leuk en interessant. Heel erg bedankt voor het helpen bij deze keuze.